تاریخ انتشار: 1403/03/۰۷
امروزه داشتن یک وبسایت حرفهای برای بقا و رشد هر کسبوکاری ضروری است. اینترنت به یک ابزار قدرتمند برای جذب مشتریان جدید و حفظ ارتباط با مشتریان فعلی تبدیل شده است. بنابراین، یکی از اولین سوالاتی که صاحبان کسبوکارها با آن مواجه میشوند این است که چه نوع وبسایتی برای آنها مناسبتر است؟
آیا باید به سمت طراحی سایت اختصاصی بروند یا از سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) مثل وردپرس، جوملا یا دروپال استفاده کنند؟
هر یک از این گزینهها مزایا و معایب خاص خود را دارند و انتخاب مناسب به نیازها، اهداف و منابع موجود کسبوکار شما بستگی دارد. طراحی سایت اختصاصی به شما امکان میدهد که تمامی جنبههای وبسایت خود را دقیقاً مطابق با نیازها و خواستههای خود سفارشیسازی کنید.
این روش انعطافپذیری بیشتری را ارائه میدهد و میتواند به بهبود تجربه کاربری، بهینهسازی برای موتورهای جستجو، و افزایش امنیت وبسایت کمک کند.
در مقابل، استفاده از CMSها ممکن است هزینه و زمان کمتری برای راهاندازی اولیه نیاز داشته باشد و به شما اجازه دهد که بدون نیاز به دانش فنی عمیق، وبسایت خود را مدیریت و بهروزرسانی کنید.
اما این سیستمها ممکن است محدودیتهایی در سفارشیسازی و انعطافپذیری داشته باشند که در بلندمدت میتواند چالشهایی را برای کسبوکار شما ایجاد کند.
در این مقاله، به بررسی دلایل انتخاب طراحی سایت اختصاصی میپردازیم، مزایای آن را نسبت به استفاده از CMSهای عمومی توضیح میدهیم و به شما کمک میکنیم تا تصمیم بهتری برای توسعه وبسایت خود بگیرید. با ما همراه باشید تا از تمامی زوایای این موضوع آگاه شوید و بهترین راهکار را برای کسبوکار خود انتخاب کنید.
سایت اختصاصی به وبسایتهایی گفته میشود که از ابتدا تا انتها با کدنویسی دستی ایجاد شدهاند و از هیچ ابزار طراحی آمادهای استفاده نکردهاند. همانطور که در مقاله در مورد CMS توضیح داده شده است، بخشی از وبسایتها از طریق سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس طراحی میشوند و نیازی به برنامهنویسی ندارند. اما، طراحی وبسایتهای اختصاصی به شیوهای متفاوت انجام میشود.
برای مطالعه بیشتر در این زمینه مقاله طراحی سایت وردپرس یا طراحی اختصاصی را مطالعه بفرمائید.
برنامهنویسان وب برای ایجاد یک وبسایت اختصاصی، ابتدا باید با استفاده از زبانهای مختلف، ظاهر سایت را طراحی کنند که به این بخش Front-End می گویند. سپس با استفاده از زبانها و کتابخانههای مختلف، بخش مدیریت سایت یا Back-End را برنامهنویسی میکنند.
بر خلاف وبسایتهای وردپرسی که طراحی آنها تا حدودی ساده است، طراحی وبسایتهای اختصاصی چالشبرانگیز بوده و نیاز به تجربه و دانش کافی دارد.البته که تفاوت زیادی بین طراحی سایت اختصاصی و طراحی سایت وردپرس وجود دارد و فقط تشابه نسبتا زیاد این دو شما گزینه ممکن است که شما را به غلط بیاندازد،اما در اجرا و عملکرد زمین تا آسمان با یکدیگر فرق می کنند.
این سوال ممکن است در ذهن شما نیز مطرح شود. زمانی که میتوان با هزینه کمی وبسایت وردپرسی را طراحی کرد، چرا باید به سمت سفارش یک وبسایت اختصاصی حرکت کنیم؟
در زمان سفارش یک وبسایت، تنها نباید تنها به هزینه آن توجه داشته باشید. مهمترین نکته این است که امکانات و قابلیتهای وبسایت چهارچوب اصلی انتخاب شما باشد. وبسایتهای وردپرسی یا دیگر سیستمهای مدیریت محتوا که با CMSهای آماده طراحی میشوند، ممکن است به محدودیتهایی برخوردار باشند.
زیرا برای اضافه کردن المانها یا ویژگیها به سایت، به افزونهها نیاز است. اگر نیاز دارید که ویژگی جدیدی به سایت اضافه کنید که توسط هیچ افزونهای پشتیبانی نمیشود، این کار به راحتی امکانپذیر نخواهد بود و شما باید به عنوان یک برنامهنویس به کمک برنامهنویسی بروید.
اما زمانی که شما یک وبسایت اختصاصی سفارش میدهید، میدانید که تمام امکانات و ویژگیهای لازم برای شما قابل اجرا هستند و محدودیتهای وبسایتهای وردپرسی را تجربه نخواهید کرد. این تنها یک دلیل از دلایل متعددی است که برای سفارش یک وبسایت اختصاصی وجود دارد و در ادامه با بیشتر آنها آشنا خواهید شد.
در مورد وبسایتهای اختصاصی، هزینه آنها به صورت ثابت قابل تعیین نمیباشد. ابتدا باید ویژگیها و امکانات مورد نیاز کارفرما به دقت بررسی شود و سپس با در نظر گرفتن عواملی چون زمان، منابع، و دیگر پارامترها، هزینه نهایی برآورد گردد.
اگرچه این هزینه به صورت متغیر و بر اساس نیازهای خاص هر پروژه محاسبه میشود، به طور کلی میتوان گفت که هزینه وبسایتهای اختصاصی نسبت به وبسایتهای وردپرسی بیشتر است.در الوند هزینه پایه در طراحی سایت اختصاصی از 39 میلیون تومان می باشد.
مدت زمان مورد نیاز برای برنامهنویسی یک وبسایت اختصاصی نسبت به وبسایتهای وردپرسی بیشتر است.
این امر به دلیل این است که در مقابل وبسایتهای وردپرسی که با چند کلیک قادر به طراحی سایت هستند و المانها و بخشهای مختلف را به سایت اضافه کرد، در سایتهای اختصاصی حتی برای افزودن کوچکترین و سادهترین المان نیز نیاز به کدنویسی داریم.
اما از آنجا که امکانات سایت اختصاصی برای کسب و کارها به مراتب بیشتر و سفارشیتر هستند، مدت زمان زیادی که برای طراحی آن صرف میشود، با مزایای بسیار برخوردار است.
به همین دلیل، زمان طولانی طراحی سایت اختصاصی به عنوان یک سرمایهگذاری مفید و ضروری در آینده کسب و کارها مطرح میشود.
البته باید در رابطه با سیستم مدیریت محتوای الوند که کاملا اختصاصی و ممناسب کسب و کارهای ایرانی است ، این مورد صدق نخواهد کرد.
الوند اولین سیستم مدیریت محتوای کاملا ایرانی است که متناسب با ساختار کسب و کارهای ایرانی طراحی شده و به همین استفاده از آن به مراتب بسیار ساده تر سایر سایت های اختصاصی خواهد بود. از جمله ویژگی های الوند می توان با امنیت فوق العاده بالا و سرعت لود زیر 2 ثانیه آن اشاره کرد.
طراحی سایت اختصاصی به دو دسته اصلی تقسیم میشود، هرکدام با ویژگیها و مزایای خاص خود:
1. طراحی سایت اختصاصی داینامیک:
در این نوع طراحی سایت اختصاصی، محتوا قابل تغییر و تحول است و مشتری میتواند هر زمان محتوای سایت را تغییر داده یا به آن اضافه کند. این قابلیت ویرایش از جمله ویژگیهای برجسته این نوع سایت است. طراحی سایت اختصاصی داینامیک بیشتر برای وبسایتهای پویا مانند فروشگاهها کاربرد دارد تا بتواند محصولات را بهروز نگه دارد.
2. طراحی سایت اختصاصی استاتیک:
در این مدل از انواع سایت اختصاصی، محتوای سایت به صورت ثابت است و امکان ویرایش آن وجود ندارد. در این سایتها، برای اعمال تغییرات در محتوا نیاز به دانش برنامهنویسی است تا با کدنویسی تغییرات را بر روی سایت اعمال کرد.
این نوع سایت مناسب برای کسب و کارهایی است که نیاز به تغییرات محتوایی ندارند و محتوای سایت به صورت ثابت باقی میماند. درصورتی که یک کسب و کار بهروزرسانیهای مکرر نیاز دارد، از این نوع طراحی سایت استفاده مناسبی نخواهد داشت.
بیشتر بدانید:
طراحی سایت اختصاصی چه ویژگی هایی دارد؟
انواع cms ها و مزایا و معایب آنها
استفاده از cms اختصاصی چه مزایایی دارد؟
سایتهای اختصاصی با داشتن مزایای خاص، توانستهاند توجه بسیاری از صاحبان کسب و کارها را به خود جلب کرده و درصد بالاتری از وبسایتهای جهان را به خود اختصاص دهند.
۱- برنامهنویسی اصولی سایت: سایت اختصاصی امکان برنامهنویسی اصولی و متناسب با نیازهای خاص کسب و کار را فراهم میکند.
۲- امکان تغییرات دلخواه: امکان اعمال تغییرات و سفارشیسازی بر اساس نیازهای متغیر وبسایت و کسب و کار.
۳- طراحی گرافیکی اختصاصی (بدون قالب آماده): طراحی گرافیکی بهصورت کاملاً اختصاصی و بدون استفاده از قالبهای آماده، هویت یکتای سایت را تضمین میکند.
۴- امنیت بالا: سطح امنیت بالا در سایت اختصاصی، از خطرات امنیتی جلوگیری میکند.
۵- طراحی پنل مدیریت دلخواه: امکان ایجاد یک پنل مدیریت بر اساس نیازهای خاص کسب و کار جهت مدیریت آسان وبسایت.
۶- سرعت بسیار بالا: بهدلیل کاهش تعداد کدها و بهینهسازی مناسب، سایت اختصاصی با سرعت بالایی عمل میکند.در cms الوند این سرعت به زیر 2 ثانیه می رسد.
۷- عدم وجود کدهای اضافه: عدم استفاده از کدهای اضافه و غیرضروری، کاهش پیچیدگی سایت را ایجاد میکند.
۸- بهینهسازی آسان: امکان بهینهسازی و بهروزرسانیهای آسان و بدون مشکلات در سایت.
۹- کم حجم بودن سایت: به دلیل عدم استفاده از کدهای اضافه و بهینهسازی، سایت اختصاصی به حجم کمی احتیاج دارد.
۱۰- هزینه نگهداری و توسعه کم: با توجه به بهینهسازیها و ساختار مناسب، هزینه نگهداری و توسعه سایت به حداقل ممکن محدود میشود. البته این نکته حائز اهمیت است بدانید که با الوند شما یک سال پشتیبانی رایگان خواهید داشت.
طراحی سایت اختصاصی با داشتن ویژگیهای فراوان، جذب صاحبان کسب و کارها را به سمت خود جلب کرده و نیاز به یک وبسایت مدرن و حرفهای را برای ارتقاء فروش و خدمات خود احساس میکنند. در زیر، به برخی از ویژگیهای برجسته طراحی سایت اختصاصی اشاره خواهیم کرد.
طراحی اختصاصی با کدنویسی: وجود یک طراحی اختصاصی با کدنویسی از جمله ویژگیهای اصلی سایتهای اختصاصی است که باعث زیباتر شدن سایت و افزایش فروش میشود. انتخاب یک فرد یا شرکت حرفهای برای طراحی سایت اختصاصی، به ما امکان میدهد از یک گرافیک منحصر به فرد و محیط کاربری آسان بهرهمند شویم که در نتیجه مشتریان زیادی را به سمت سایت جلب میکند. المانهای به کار رفته در این طراحی، تجربه خلاقانه و منحصر به فردی را برای وبسایت ایجاد میکند.
واکنشگرا بودن سایت با کدنویسی: سایتهای اختصاصی با طراحی واکنشگرا یا ریسپانسیو، تمامی المانها را در موبایل، تبلت و کامپیوتر به خوبی نمایش میدهند. این ویژگی باعث ایجاد یک تجربه یکنواخت برای کاربران در هر دستگاه میشود.
بهینهسازی سایت با طراحی اختصاصی: سایتهای اختصاصی برای موتورهای جستجوی گوگل بهینه شده و مشکلی برای نمایش در نتایج جستجو ندارند. این بهینهسازی باعث جلب ترافیک ارگانیک و بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو میشود.
امنیت بالا در طراحی سایت اختصاصی: سایتهای اختصاصی از امنیت مناسبی برخوردارند. این نوع طراحی سایت باعث دشواری در هک کردن آن میشود و افزایش اعتماد مشتریان را به همراه دارد.
کاربرپسند بودن طراحی سایت اختصاصی: طراحی سایت اختصاصی به دلیل طراحی جداگانه هر صفحه با کدنویسی، امکان ایجاد یک سایت کاربرپسند با توجه به نیازها و سلیقه کاربران را فراهم میکند. این ویژگی باعث افزایش بازگشت مشتریان و افزایش فرآیند خرید میشود.
سوالی که هر صاحب کسب و کاری در مسیر تجارت آنلاین خود مطرح میکند، این است که آیا باید یک سایت اختصاصی را برگزیند یا از سایت وردپرسی بهرهمند شود. طراحی سایت وردپرسی با استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) به نام وردپرس انجام میشود و برای آن از قالبهای آماده استفاده میشود.
این امکان را به کاربران میدهد که با سرعت و سهولت سایت خود را ایجاد کنند. اما انتخاب بین طراحی وردپرسی یا اختصاصی ممکن است تا حدی پیچیده باشد و بستگی به ترکیبی از سلیقه، نیازها و محدودیتهای مالی داشته باشد.
اکنون با پیشرفت وردپرس، امکان طراحی تقریباً هر طرح و ایدهای برای انواع وبسایتها وجود دارد و هیچ محدودیت خاصی برای طراحی وبسایت در این پلتفرم وجود ندارد.
اما در صورتی که کارفرما یک طرح خاص و یا نیازهای ویژه دارد، طراحی اختصاصی را توصیه میکنیم. در این رویکرد، با استفاده از کدنویسی دقیق، میتوانیم طراحی دقیقاً همان طرح را اجرا کنیم. قبل از انتخاب بین وردپرس و طراحی اختصاصی، نیاز به بررسی مواردی مانند نوع کسب و کار، بودجه مالی، امکانات سایت و... داریم. بدین ترتیب، انتخاب مناسبترین راهکار برای نیازهای خاص خود خواهید داشت.
برای مثال، اگر کسب و کار شما نیاز به ویژگیها و امکانات خاصی دارد، طراحی اختصاصی مناسبتر خواهد بود. اما اگر به تازگی کار خود را شروع کردهاید و تنها نیاز به معرفی خدمات دارید، یک سایت وردپرسی ممکن است گزینهی مناسبی باشد.
بیشتر بدانید:
cms اختصاصی چه تفاوتی با وردپرس دارد؟
طراحی سایت اختصاصی یک راهکار مناسب برای بسیاری از کسب و کارها است و دارای مزایا و امکانات زیادی میباشد. در زیر به برخی از دلایلی که ممکن است برای انتخاب طراحی سایت اختصاصی اهمیت داشته باشند، اشاره میشود:
طراحی سایت اختصاصی به شما این امکان را میدهد که سایتی را با توجه به نیازهای دقیق و منحصر به فرد کسب و کار خود ایجاد کنید. این به شما اجازه میدهد که از نظر ظاهری و عملکردی، سایتی داشته باشید که به دقت با اهداف و خدمات شما هماهنگ باشد.
با طراحی اختصاصی، شما کامل کنترل بر تصمیمگیری در مورد طراحی گرافیکی دارید. میتوانید استایل، رنگها، انیمیشنها و هر جزئیات دیگر را بر اساس تجربه کاربری و سلیقه خود شخصی سازی کنید.
سایتهای اختصاصی معمولاً دارای امنیت بالاتری نسبت به سایتهای ساخته شده با سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) هستند. این امر به خصوص در مواردی که اطلاعات حساس کاربران یا تراکنشهای آنلاین در سایت شما وجود دارد، حائز اهمیت است.
طراحی اختصاصی به شما این امکان را میدهد که به راحتی تغییرات و بهروزرسانیهای بزرگ در آینده را اعمال کنید. این انعطافپذیری در توسعه و افزودن امکانات جدید، بسیار مهم است.
سایتهای اختصاصی به شما این امکان را میدهند تا بهینهسازی محتوا و ساختار سایت خود را برای موتورهای جستجو انجام دهید، که این امر به بهبود رتبهبندی در نتایج جستجو کمک میکند.
با طراحی اختصاصی، میتوانید به راحتی با سیستمها و ابزارهای خارجی ادغام شوید. این ادغام میتواند برای پردازش تراکنشهای آنلاین، ارتباط با سیستمهای مدیریت، یا سایر اهداف مورد نیاز شما صورت گیرد.
هر یک از این مزایا بستگی به نوع کسب و کار، اهداف و نیازهای شما دارند. بررسی دقیق این عوامل به شما کمک خواهد کرد تا تصمیم بهتری در مورد طراحی و توسعه سایت خود بگیرید.
با کمال مسرت، الوند به عنوان همکاری ایدهآل برای طراحی سایت اختصاصی شما آماده است. الوند نه تنها بهترین کیفیت در طراحی سایت را ارائه میدهد، بلکه ویژگیهای منحصر به فردی نیز در اختیار شما قرار میدهد.
ویژگیهای الوند برای طراحی سایت اختصاصی شما:
همچنین، الوند با ارائه خدمات طراحی سایت اختصاصی، مشتریان را در راه ایجاد یک حضور آنلاین برجسته و موثر یاری میرساند. جهت شروع همکاری و طراحی سایت اختصاصی با الوند، میتوانید با تیم ما تماس بگیرید.
شما می توانید برای دریافت مشاوره کاملا تخصصی با الوند تماس بگیرید و یا با مراجعه به بخش تماس با ما فرم مروطه را پر کرده و منتظر تماس اپراتور های ما باشید.
1403/08/03
1403/08/03
1403/08/02
1403/08/01
1403/07/20
1403/07/19
1403/07/17
1403/07/15